maanantai 11. syyskuuta 2023

Rakenteellinen vika myyntiputkessa?

Myyjä tekee paljon taustatyötä löytääkseen unelma-asiakkaansa ja ymmärtääkseen tämän liiketoimintaa ja havaitakseen tarpeet, joihin hänellä on ratkaisu.


Myyjä tekee paljon työtä saadakseen tapaamisen asiakkaan kanssa tai muuten kartoittaakseen asiakkaan tarpeita vielä tarkemmin.

Nyt myyjällä on selkeä ymmärrys siitä miten hän voi ratkaista asiakkaan ongelman. Tämä pitää nyt saattaa asiakkaan tietoon kaupallisessa muodossa eli muotoiltuna yksilölliseksi tarjoukseksi, joka esittelee edut, hyödyt ja kustannukset asiakkaalle. Näiden perusteella asiakkaan on helppo ostaa.

Jos myyjä tämän jälkeen päättääkin keskittyä vain passiiviseen odotteluun, on myyjän myyntiputkessa paha rakenteellinen vika. Siinä on suuri reikä, josta eurot valuvat suoraan sille aktiivisemmalle ja ahkerammalle kilpailijalle, joka jaksaa ja viitsii tiedustella oman tarjouksensa perään.

Ei ole vaikea asia, mutta vaatii toki ahkeraa ja säntillistä tekemistä. Jos tämä ei omin voimin onnistu, niin täältä Linkkaristakin löytyy useita myyntiputkimiehiä, jotka auttavat korjaamaan tämän ja monia muita myyntiputkesi rakenteellisia vikoja. Myynnin esteiden purkaminen saa myyntisi toimimaan ja eurot pysymään omassa myyntiputkessa - kunnes putoavat kukkaroosi.

Muutamia myyntiputkeasi korjaavia myyntiputkimiehiä uskallan jopa suositella.

 
Myyjä, sijoita osaamiseesi. Se on tulevaisuutesi paras työttömyysturva, vaikka toki suosittelen myös MMA:n jäsenyyttä (Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry.). Tulevasta kun ei koskaan tiedä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki mitä näet ympärilläsi on joku myynyt - muista tämä, niin osaat paremmin arvostaa myyntiä.