perjantai 22. toukokuuta 2015

Vuoden paras ja hauskin asiakastilaisuus



Bisnode Finland Oy järjesti eilen usean vuoden tauon jälkeen ”Rating Rock” -nimellä kulkevan asiakastilaisuutensa Helsingin Klippanilla ravintola Saaristossa. Rating Rockin ideana on koota asiakkaat vapaamuotoiseen tilaisuuteen pitämään rennosti hauskaa ja katselemaan yrityksen henkilökunnan esittämää ohjelmaa. Ajankohta on aina ollut toukokuu eli kyseessä on samalla kesän avaus.

Laiturlta mäkeä ylös kohti juhlapaikkaa

Aurinkoinen ja kesäinen ilma suosi eilistä tilaisuutta. Yrityksen toimitusjohtaja toivotti kaikki vieraat henkilökohtaisesti tervetulleiksi kättelemällä heidät ulkona ravintolan portaiden juurella. Sisällä vieraat saivat kaulaansa nimikoidut Rating Rock festaripassit, joiden kääntöpuolella oli kätevästi illan ohjelma. Lisäksi kaikki vieraat saivat sinisen festarirannekkeen, josta saattoi näppärästi irrottaa itselleen drinkkilipun.

Kuohuviinit nautittuaan vieraat siirtyivät hakemaan ruokaa monipuolisen buffetpöydän antimista. Drinkkilipuilla sattoi lunastaa itselleen haluamiaan juomia.

Sleepy Sleepers esiintymisvuorossa
Illan ohjelma alkoi MinnaKivelän ”stand up” –henkisellä esityksellä ja sen jälkeen alkoi illan odotetuin ohjelmaosuus, jossa yrityksen oma henkilökunta esittivät tunnettuja artisteja puvustettuina ja taitavasti meikattuina, laulaen itse oikean livebändin säestyksellä. Illan aikana lavalla nähtiin mm. Sleepy Sleepers (Leningrad Cowboys), Haloo Helsinki ja Dingo.

Yrityksen henkilökunta oli taas hienosti ja ennakkoluulottomasti heittäytyen lähtenyt mukaan esiintymään. Vierailla oli hauskaa ja monet lauloivatkin esiintyjien mukana. Salissa oli aivan mahtava fiilis.

On hienoa, että Rating Rock –tapahtuma taas järjestettiin – sitä oli jo ikävä. Rating Rock on mielestäni aina ollut niin ylivoimainen tilaisuus tunnelmaltaan, että kovin montaa vastaavaa en ole kokenut. Se on mielestäni ehdottomasti vuoden odotetuin ja hauskin asiakastilaisuus, eikä eilinenkään ollut poikkeus - oli todella hauskaa.

Rating Rock on myös siitä mainio tilaisuus, että se antaa sekä vieraille että omalle henkilökunnalle hienoja ja mukavia muistoja. 

Olen etuoikeutettu ja kiitollinen siitä, että sain taas olla mukana. Nämä ovat myyntimiehelle hienoja ja arvokkaita hetkiä. Näin voi toisen yrityksen asiakastilaisuudessa tavata myös omia asiakkaita hieman epävirallisemmissa yhteyksissä ja hauskanpidon merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki mitä näet ympärilläsi on joku myynyt - muista tämä, niin osaat paremmin arvostaa myyntiä.