torstai 4. helmikuuta 2016

Tulevaisuuden huippumyyjiä kouluttamassa

Pitkään lomautettuna ollessani, olen päättänyt ajankulukseni tarjota ainutkertaisen mahdollisuuden myyntiuraansa aloittelevalle henkilölle. Haluan nyt laittaa hyvän kiertämään ja otan omaan henkilökohtaiseen valmennukseeni veloituksetta muutaman myyntiuraansa aloittelevan henkilön.


Autan pääsemään huipulle
Tavoitteeni on kouluttaa heistä Suomeen uusia tulevaisuuden huippumyyjiä. Tarjoan näille valitsemilleni henkilöille henkilökohtaisen myyntitaitovalmennuksen, jolla he nostavat nopeasti omat myyntitaitonsa ja –tuloksensa kokonaan uudelle tasolle ja jolla he kehittyvät muutamassa vuodessa oman alansa kysytyiksi huippumyyjiksi. 

Ensimmäiset kaksi kandidaattia ovat jo aloittaneet ehdottoman luottamuksellisen yhteistyön kanssani. Yhteistyömme toimii täysin heidän ehdoillaan ja aikatauluillaan. Pyrin olemaan tavoitettavissa ja käytettävissä aina kun he tuntevat tarvitsevansa apua tai sparrausta myyntiinsä. Tarkoitukseni on pala kerrallaan joka tapaamisellamme nostaa heidän myyntitaitojaan kohti huippusuoritusta.

Toivon, että voin auttaa heitä urallaan eteenpäin kohti menestystä sekä samalla luoda uutta kannattavaa kasvua heidän edustamalleen yritykselle. Tulen kertomaan tässä blogissa jatkossa kokemuksiani tästä henkilökohtaisesta koulutusprojektistani varsin yleisluonteisesti, koska en valmennuksen ehdottoman luottamuksellisuuden vuoksi voi mennä kovin tarkkoihin yksityiskohtiin.


Odotan suurella mielenkiinnolla sitä kasvua, jossa saan olla mukana.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki mitä näet ympärilläsi on joku myynyt - muista tämä, niin osaat paremmin arvostaa myyntiä.