torstai 27. marraskuuta 2014

Paras pikkujoulu ikinä

Aikoinaan myyntimies oli hotelleissa asiakkaana ihan kuningas. Monet hotellit huomioivat usein yöpyviä asiakkaitaan, mutta erän mieleen painuvimmista tapauksista oli Vaasan Hotelli Tropiclandian myyntimiehille järjestämät pikkujoulut joskus 90-luvun alkupuolella.

Kutsu pikkujouluihin oli tullut kirjeenä hyvissä ajoin, jotta saatoin yhdistää yöpymisen Tropiclandiassa omaan työmatkaani joulukuun alussa.

Saapuessani hotelliin myöhään iltapäivällä, minulle annettiin vastaanotosta kaulaan punaisessa kangasnauhassa roikkuva peltinen desilitran mitta. Vastaanoton väki ohjeisti minua viemään tavarat nopeasti huoneeseen, vaihtamaan jotain rentoa päälle, ripustamaan mukin kaulaan ja suuntaamaan kohti Wasalandian huvipuistoa pienen matkan päässä tien toisella puolella.

Wasalandiassa oli erilaisia tehtävärasteja, joissa oli pelejä ja kilpailuja - kaikille osallistujille palkintona oli mukillinen erilaista juomaa kunkin mukana kantamaan omaan mittaan. Hauskan ja kilpailuhenkisen hetken jälkeen lähdimme ulkotulien reunustamaa reittiä kohti hotellia. Matkan varrella oli taas juomapisteitä, jossa kukin reppuri sai taas mukillisen erilaisia juomia.

Hotelliin saavuttuamme meitä kehotettiin vaihtamaan siistimpää ylle ja suuntamaan kohti yökerhoa, joka oli alkuillaksi varattu pelkästään meille myyntimiehille. Jokainen sai käteensä arpalipun, jolla olisi illan aikana luvassa iso yllätys yhdelle.

Yökerhossa oli odottava tunnelma. Sisään astui hotellinjohtaja sekä kaksi muuta miestä "AlCapone" -tyylisissä liituraita puvuissaan ja viulukotelot kainalossaan. Nopeasti he kaikki avasivat samanaikaisesti viulukotelonsa, nappasivat sieltä Suomi -konepistoolit ja ampuivat kukin pitkän rätisevän sarjan ilmaan huutaen: Tästä lähtee ilta käyntiin!

Illan aikana oli tarjolla paljon ruokaa ja vallan riittävästi juomaa. Yksityinen iltamme päättyi arvontaan, jonka palkintona oli kahden hengen matka Chicagoon. Valitettavasti en itse sitä voittanut, mutta muuten ilta oli tosi mahtava ja jäi mieleeni elämäni ikimuistoisimpana pikkujouluna.

Suuret kiitokset hotellin henkilökunnalle. Oli hienoa olla mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki mitä näet ympärilläsi on joku myynyt - muista tämä, niin osaat paremmin arvostaa myyntiä.