tiistai 25. marraskuuta 2014

Suomen paras myyntimieshotelli


Hotelli Puijonsarvi; Kuopio

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Hotelli Puijonsarvi Kuopiossa



Kun työmatkani ensi kerran kohdistui Savon sydämeen, Kuopioon, kyselin muilta reppureilta vinkkejä yöpaikaksi. Melko yksimielinen suositus oli "Puikkari". Sinne siis varaus.

Sisään kirjoittautuessa ihmettelin kaverini (=toinen reppuri) punaista urheiluautoa pääoven edessä ns. sakkopaikalla. Tähän respa totesi vain, että "Timpalla oli vähän kiire. Hän jätti avaimet respaan - siirretään auto pihaan, jos se jotain käy häiritsemään."

Tämä kertookin jo aika paljon henkilökunnan asenteesta, mutta vielä suurempi ylläri odotti huoneeni ovella: Ulko-ovessa oli sukunimeni toivottamassa minut tervetulleeksi.
Tästä käytännöstä "Puikkarin" oli valitettavasti pakko myöhemmin luopua, koska valomerkin jälkeen ravintolasta hotellille palailevat reppurit kävivät muutoin kolkuttelemassa tuttujen ovia ja joku saattoi jopa yrittää nukkuakin.

Aamulla huoneeni oven edessä odotti Hesari, koska sitähän "pääkaupungin reppurit" ovat tottuneet aamuisin lukemaan. Vuosien kuluessa "Puikkari" ja sen henkilökunta tulivat hyvin tutuksi ja saapuminen oli aina vain kotoisampaa ja mukavampaa. Minulla oli hotellissa jopa yleensä aina sama huone, koska tykkäsin sen sijainnista ja huonekohtaisesta omasta saunasta.
MyyntiReinolle hotellit ovat tulleet tutuiksi - Suomessa ja ulkomailla.
Tässä legendaarinen Hotel California, San Francisco, USA.

Tutustu Hotelli Puijonsarveen tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki mitä näet ympärilläsi on joku myynyt - muista tämä, niin osaat paremmin arvostaa myyntiä.