perjantai 9. tammikuuta 2015

Naisen iskemisen ennätys

Vanha työkaverini, Timppa, ansaitsee aivan oman tarinansa. 

Olimme Timpan kanssa kollegoja 80-luvun puolivälissä, päivittäistavaroita kauppaavassa perheyrityksessä. Timpan myyntipiiri oli Turun alue ja minun Lahden alue. Tapasimme siis vain myyntikokouksissa, mutta niissä pidimmekin jatkuvasti yhtä. Myyntituloksissa olimme molemmat aina alueemme kolmen parhaimman edustajan joukossa. Timppa ei viihtynyt montaa vuotta yrityksessämme palveluksessa, vaan päätti ryhtyä yrittäjäksi.

Timpan yritys teki kuitenkin konkurssin, mutta tämä häntä ei lannistunut, vaan hän jatkoi yrittämistä. Timppa teki erilaisia myyntihommia ja kauppa kävi hyvin, mutta matkahommat vaativat veronsa ja Timpan vaimo haki eroa.

No, eihän Timppa koskaan mikään pulmunen ollut vaan oli toki aina ollut kiinnostunut kauniista naisista – ja niitähän oli sutkille myyntimiehelle myös tarjolla. Näistä olen jo muutamissa tarinoissani kertonutkin (mm. Savon murretta, Geneve-Montreux ja Suomen paras myyntimieshotelli). Timpan naiset olivat yleensä tasokkaita kaunottaria ja avioeron myötä Timpan kiinnostus naisiin vain yltyi.  Saatoin huomata sen useasti matkoillani, kun pyörimme Timpan kanssa samoissa hotelleissa ympäri Suomen. Timppa oli myyntimiehenä sitä lajia, joka pystyi halutessaan myymään vaikka isoäitinsä nuorena neitsyenä. Tämä myyntitaito oli vahvaa valuttaa myös naismarkkinoilla.

Timppa vaihtoi usein asuinpaikkaa (toisinaan naisten vuoksi) ja asui ainakin Lahdessa, Turussa, Salossa, Helsingissä, Riihimäellä, Varkaudessa - toisissa paikoissa jopa useaan otteeseenkin- Hän meni toistamiseen naimisiinkin, mutta erosi. Asuessaan kerran Turussa eräässä vuokratalossa, Timpasta tuli talon yh-äitien suosikki ja koska sutinaa oli useammankin kanssa, nämä kutsuivat häntä nimellä "Yhteishyvä".

Nopeiden autojen ystävänä Timpan autot vaihtuivat usein ja toinen toistaan hienompiin. Timpalla oli tapana ajaa pidemmillä matkoilla aina housut auki, josta huomautinkin hänelle kerran ”Eihän noin hienoa autoa voikaan ajaa sepallus kiinni”.

Toyota Celica Supra
Kuopiossa kävimme kerran Timpan kanssa torikahvilla ja Timppa ajoi punaisen Toyota Celica Supra urheiluautonsa aivan torikahvilan viereen, todeten ”Mulla on tähän pysäköintiin nimismiehen lupa.” Tällä hän viittasi ulosottovelkoihinsa, joista oli nimismiehen kanssa neuvoteltu.

Tällä autolla Timppa teki myös naisen iskemisen epävirallisen Suomen ennätyksen. Ajaessaan Riihimäellä erään ravintolan eteen, hän huomasi kaksi viehättävää naista. Timppa avasi autonsa ikkunan, viittasi vaalealle kaunottarelle sanoen” Tuletko kyytiin?” Tästä Timpan ilta jatkui naisen kanssa aamuun. Tämä oli Timpan itsensä mukaan hänen nopein saavutuksensa naisen iskemisessä – alle kaksi minuuttia. 

En usko, että kukaan on pystynyt parempaan kuin Timppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki mitä näet ympärilläsi on joku myynyt - muista tämä, niin osaat paremmin arvostaa myyntiä.