sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Uimapukumallia etsimässä

Tämä tarina tapahtui Vaasassa parille reppurikaverilleni. He päättivät kerran kokeilla opiskelijakaupungissa, kuinka helppoa on nuorten naisten iskeminen oikein kunnon vedätyksellä.

Aluksi piti keksiä hyvä ja yhtenäinen tarina. Tällaisen pojat keskenään juovuksissa kehittivät: He esiintyisivät Triumph alusvaatevalmistajan markkinointimiehinä, jotka olivat etsimässä uusia malleja ensi kesän uimapukuja esittelemään.

Tarina oli siis valmis, joten kaverukset siirtyivät viereisen hotellin yökerhoon jakamaan tarinaa kaikille kauniille nuorille naisille. Kaikilta naisilta pyydettiin puhelinnumero ja luvattiin, että valittuihin otetaan yhteyttä heti seuraavana päivänä tai mahdollisesti myös myöhemmin, jolloin järjestetään katselmusia.


Illan aikana nuoria kauniita naisia, jotka olivat kiinnostuneita uimapukumallin työstä, ilmestyi yllättävän paljon. Kummallekin reppurille kertyi useita puhelinnumeroita nuorilta kauniilta naisilta. Illan mittaan kummallekin erän nainen oli kummankin kaverin mielestä paras kaikista, joten häntä päätettiin jututtaa hieman lähemmin jo illalla.

Tämä nuori opiskelijanainen, Tanja, oli liikkeellä kämppäkaverinsa, myös opiskelijanaisen, kanssa. Kaveri ei ollut kummankaan reppurin mieleen, vaan molemmat himoitsivat tätä Tanja -nimistä nuorta kaunotarta. Kun valomerkki jo läheni, reppurit päättivät ryhtyä suorasukaiseen kaupantekoon ja tarjosivat Tanjalle 1000 mk yhden yön seksistä kahden reppurin kanssa. Tanja katseli pöydälle aseteltuja rahoja ihmetellen ja vilkuili välillä kaveriaan, joka hänkin oli ihmeissään. 1000 mk oli tuohon aikaan iso raha opiskelijalle. Kun kauppoja ei heti syntynyt, korottivat reppurit tarjoustaan lopulta 3000 mk:n asti.

Kun tämäkään ei vielä saanut kappoja syntymään, keksivät reppurit lopulta oikein kauppamiehen konstin; he tarjosivat Tanjan kaverille 1000 mk ja lupasivat maksaa Tanjalle seuraavana aamuna 3000 mk. Nyt alkoi jo Tanjan kaverikin puhua Tanjaa ympäri ”Mieti nyt vähän, tuolla summalla maksetaan monen kuukauden vuokrat:” Hetken aikaa taivuttelua ja Tanjakin suostui. Tanjan kaveri lähti kotiinsa 1000 mk mukanaan ja Tanja kahden reppurin kanssa hotellihuoneeseen harrastamaan seksiä. 

Tanja saikin kuuleman mukaan elämänsä kyydit, mutta rupesi jo ensimmäisen reppurin naidessa valittamaan ja itkemään, jolloin reppurit heittivät Tanjan huoneestaan ulos – ilman rahoja. Mitähän Tanja mahtoi kertoa illasta kämppikselleen saapuessaan kotiinsa – vai kertoiko mitään?

Tätä tarinaa nämä reppurit hyödynsivät myös seuraavalla kerralla Vaasassa yöpyessään, silloin muutama puhelinnumeronsa antanut nainen kutsuttiin hotelliin katselmukseen, mutta mitä siellä tapahtui, sitä ei tämä tarina kerro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki mitä näet ympärilläsi on joku myynyt - muista tämä, niin osaat paremmin arvostaa myyntiä.