maanantai 1. joulukuuta 2014

Göteborg

Erään kampanjamme myyntipalkintona oli koko porukalle matka Göteborgiin Kungsin harjatehtaille. Nykyään Kungs on osa Sinituote Oy:tä.

Lähdimme Helsingistä matkaan Silja Linen lautalla ja kolmella tuliterällä firman autolla. Laivan taxfree myymälästä ostimme kukin täyden lastin tuliaisviinoja, jotka päämiehemme lupasi maksaa (viina oli tuohon aikaan Ruotsissa todella paljon kalliimpaa kuin Suomessa).

Saavuttuamme Tukholmaan ajoimme kolmen auton letkassa suoraan Göteborgiin lähes pysähtymättä ja suoraan Kungsin tehtaille. Nautimme lounaan tehtaalla ja istumme tehtaan myyntijohdon kanssa iltaa tehtaan edustustiloissa.

Jossain vaiheessa eräs edustajistamme sai väsymykseltään tarjoiluista tarpeekseen ja nukahti aulan tuoliin istualleen. Kaverit laittoivat nukkuvan miehen täyteen harjoja taskuihin, kainaloihin, päähän ja syliin, varmaankin yhteensä useita kymmeniä harjoja. Tästä otettiin tietysti muutama Polaroid -kuva muistoksi. Kun tämä "sankari" myöhemmin heräsi, saivat harjat melkoista kyytiä eikä hän oikein ollut kuvistakaan mielissään.

Paluumatkalle lähdimme seuraavana päivänä. Koska Tukholmaan ja iltalaivaan piti ehtiä ajoissa, joten matkavauhti oli kova. Kun jonossa etummaisena ajanut kuljettaja päättikin äkisti poiketa huoltoasemalle, meinasivat takana tulevat kaksi autoa ajaa sen perään. Onneksi näin ei käynyt ja laivallekin ehdimme ajoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki mitä näet ympärilläsi on joku myynyt - muista tämä, niin osaat paremmin arvostaa myyntiä.