maanantai 1. joulukuuta 2014

Pariisi

Pohjoismaisen yrityksemme merkkipäivän kunniaksi oli koko henkilökunta kaikista pohjoismaista kutsuttu juhlimaan Pariisin eteläpuolella sijaitsevaan vanhaan linnaan. Paikka oli valittu siksi, että linnaa ympäröi upea golfkenttä ja yrityksemme johto oli tykästynyt sekä paikkaan, että kenttään - golfia, kun he kaikki harrastivat.

Majoituimme siis linnaan, joka oli sisätiloiltaan sisustettu modernisti ja prameastikin. Ajankohta sattui elokuulle ja hellettä oli parhaimmillaan yli 30 astetta. Linnaa ympäröi idyllinen ja kaunis ranskalaiskylä, josta pääsi nopeasti Pariisiin junalla.

Kävimme yhtenä päivänä Pariisissa katsomassa nähtävyyksiä ja syömässä illallisen Montparnassen taiteilijakaupunginosassa. Riemukaari ja Eiffel torni olivat upeita iltavalaistuksessa.

Varsinainen juhlaillallinen linnassa oli hieno ja juhlava. Kaikki olivat myös pukeutuneet parhaimpiinsa. Illan aikana kerrottiin tarinoita yrityksen historiasta ja palkittiin työntekijöitä. Ilta jatkui myöhään yöhön.

Seuraavana aamuna paikalla oli monta väsynyttä juhlijaa eikä varsinkaan tanskalaiset myyntimieskollegamme oikein osanneet käyttäytyä tasokkaan hotellin vaatimalla tavalla, vaan he saapuivat aamupalalle aamutakit avoimina pelkissä uimahousuissa. Hovimestari lähetti heidät pikaisesti takaisin huoneeseen pukeutumaan asiallisesti.

Muutenkin porukkamme äänekäs seurustelu sekä epäsopiva pukeutuminen (pelkät uimahousut tai shortsit ilman paitaa) närkästyttivät hotellissamme asuvaa ranskalaista hienosta edustavia golffareita. Henkilökunnalta tulikin ryhmällemme useita huomautuksia asiattomasta käytöksestä ja liian niukasta pukeutumisesta viikon aikana.

Paikka oli ehkä hieman liian hieno tällaiselle sekalaiselle porukallemme. Opiksi siis tulevaisuuteen: paikka kannattaa valita tarkemmin ryhmän ja tilaisuuden mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki mitä näet ympärilläsi on joku myynyt - muista tämä, niin osaat paremmin arvostaa myyntiä.