maanantai 1. joulukuuta 2014

San Francisco

Sain työni puolesta mahdollisuuden lähteä koulutusmatkalle San Francisoon, Kaliforniaan.
Matka oli minulle sekä työ- että koulutusmatka, koska arkipäivät opiskelin Golden Gate Universityssä ja illat kiersin oman opiskelijaporukkamme kanssa San Franciscon parhaita ravintoloita (opiskelukaverini olivat valtaosin ravintolaihmisiä).

Muutaman viikon aikana kaikki kaupungin parhaat ravintolat tuli käytyä läpi ja tämä gourmet -kokemus jäi todella lähtemättömästi mieleeni. Matkan kruunasi viimeinen ilta, jolloin lähdimme hotelliltamme pitkällä valkoisella limusiinilla huippuravintolaan Hotel Ritz Carltoniin syömään.

Yksi hienoista kokemuksista oli myös poikkeaminen drinkille maineikkaaseen legendaarisen Eagles biisin innoitukseen Hotel Californiaan (kuvassa oikealla).

Matkan aikana teimme myös päiväretken Napa Valleyn viinialueelle ja tutustuimme viinin tekemiseen sekä nautimme Californian auringosta omenapuiden varjossa hyvässä seurassa; viinien, osterien ja mansikoiden kera. Kotimatkalla eräs kavereistamme poikkesi tosin ostamaan matkaevääksi sixpackin olutta - hän kun ei ollut erikoisemmin viinien ystävä.

Vinkkinä kannattaa San Franciscon kävijän ehdottomasti käydä sekä kiinalaisessa että sateenkaari kaupunginosassa, näissä molemmissa on oma mielenkiitoinen ilmapiirinsä, jollaista ei muualla tapaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki mitä näet ympärilläsi on joku myynyt - muista tämä, niin osaat paremmin arvostaa myyntiä.