maanantai 1. joulukuuta 2014

Lontoo

Myyntikilpailun päätteeksi pääsimme palkinnoksi viikonlopuksi Lontooseen.

Majoituimme keskustassa vanhaan hotelliin ja varsinaista ohjelmaa ei ollut ennen iltaa.
Koska ilma sattui tulopäivänämme olemaan vähän tihkusateinen ja kolea, päätimme kaverini kanssa kiertää katsomassa Lontoon nähtävyydet ulkoapäin - taksilla.  Näin siksi, että kaverini oli Lontoossa ensimmäistä kertaa ja hän halusi ne nähdä.

Valitsimme siis hotellin edestä taksin, jonka kuljettaja oli vanhempi herra ja kerroimme hänelle toiveestamme. Hän lupasi kierrättää meitä näkemään kaikki tärkeimmät nähtävyydet ja matka olikin varsin antoisa, vakka emme poistuneet autosta koko kahden tunnin kierroksen aikana. Kuskimme osasi kertoa paljon Lontoon historiasta sekä sen nähtävyyksistä  - paljon uutta asiaa minullekin, vaikka olin jo kolmatta kertaa Lontoossa.
Tämän taxikierroksen hintaa en enää muista, mutta halpa se oli. Muistan ajatelleeni, että vastaavalla hinnalla en Suomessa ajaisi kotoani Vantaalta Helsingin keskustaan.

Illan ohjelmamme oli Tower Bridgen vieressä vanhassa keskiaikaisessa kellariravintolassa, jossa syötiin sormin ja tilattiin lisää olutta hakkaamalla tinatuoppia pöytään. Illan aikana ohjelmassa oli mm. narreja, kahden haarniskoihin pukeutuneen ritarin "kaksintaistelu", juomakilpailuja, laulua ja luuttumusiikkia.

Todella mukava ja mieleen painuva ilta. Koko Lontoon matka jäi mieleen mukavana yhteisenä matkana, jossa pääasia oli reppureitten keskinäinen seurustelu ilman varsinaista ohjelmaa. Pubikierros Lontoon keskustassa Picadilly Circuksen lähellä ja Sohossa oli myös mukava kokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki mitä näet ympärilläsi on joku myynyt - muista tämä, niin osaat paremmin arvostaa myyntiä.